-
Media player w TomTomie
Hej,
Doszedlem do sciany z TomTomem. Przedarłem się już chyba przez wszystkie watki i dalej jestem głupi.
Przy BM jak podpinam Iphona do USB to pięknie słychać wszystko co w nim jest łącznie ze streamowaną Trójką. Niestety nie widzę jego zawartości na ekraniku TomToma. Po włożeniu USB z muzyką wybierać mogę tylko poprzez przyciski na kierownicy i ekranik między zegarami. Nic nie pokazuje się na TomTomie. Macie pomysł co to może być?
-
Masz TomToma 1 czy 2? Jeśli 2 i jest sparowany, to coś musi być nie tak... U mnie wszystko z USB było widać. Sam B&M odczytuje wszystko poprawnie?
-
Wszystko jest sparowane. Wyswietla dane co do spalania eco drive itd. ale nie ma ikony Media Player.
Co do modelu który mam to jest na nim napisane. TOMTOM GO 4CS03 a w opcji my device jest napisane B&m TomTom 2
-
Wyciągnie ktoś pomocną dłoń? [emoji17]
-
Jestem dwa kroki dalej.
1. B&M po upgrejdzie
2. Tomtom tak samo
Efektów brak. Dalej Media Player się w Tomtomie nie wyswietla
-
Próbowałeś resetować TomToma do ustawień fabrycznych?
-
2 razy i ciągle to samo. Jedyne co mi świeci w głowie po przeszukaniu australijskiego (??) forum Alfy to że auto może być wyposażone w moduł B&M który nie umożliwiał tej opcji. Tam kilku gości opisywało tę przypadłość. Ponoć nie ma opcji obejścia bez wymiany modułu na nowszy.
-
Dziwne... Ja miałem Julkę z marca 2011 i wszystko śmigało bez problemu. W innym temacie widziałem, że nie masz AUX, to może być przyczyna... Możesz zaktualizować do B&M 10?
-
-
Czyli masz "1st generation Blue&Me" - więc możliwe, że faktycznie nie działa, ja miałem 2nd gen - AUX w schowku + możliwość aktualizacji do B&M 8.0 (potem zmieniłem samochód).