-
dywagacje na temat AR GT
Witam kolegów w lutym zostałem szczęśliwym albo nieszczęśliwym posiadaczem ARGT A to z tego powodu ,że przeglądając wasze wypowiedzi nie ma takiej rzeczy która by się nie psuła .Włosy się jeżą na głowie inie mogę spać z tego powodu.To jest chyba najbardziej awaryjny samochód tak wynika z waszych postów.Do tej pory jeżdziłem Lanciami Delta 1,5 82r. 1,6 gti 1,6 HPE 105KM ipod wzgl. awaryjnośći Alfy nie mają co się do nich równać w Lanciach nic się nie psuło .HPE Mam do tej pory .Fakt że Alfa pod wzgl.wyposażenia i wyglądu bije je na głowę NA razie mojej BELLI nic nie mogę zarzucic. Ma 132000 silnik pracuje równo nie dymi nie szarpie moc ma od samego dołu osiągi zgodne z instrukcją, oby tak dalej.kolor rossa skóra navi tlf i po prostu jest ładna i ludzie się oglądają. Pozdrawiam wszystkich Bogdan
-
Aut jest kilka tysięcy, czego się spodziewałeś że wchodzisz na forum, a tu cisza zero postów o awariach?????
Spójrz sobie na forum wieśka itd. tam też wszystko się psuje z tym że tak jak tu u kilkuset osób, a ty z tego robisz jedno auto.
Mi się kiedyś tak Alfa zepsuła ze na złom poszła, a wiesz co jej było- Transit w bagażniku ;)
-
Nie robię z tego wielkiego problemu tylko takie ogólne przemyślenia Akurat przepalił mi się świeca żarowa .Jadę dzisiaj do kolegi podłączy mi komputer i sprawdzi mi wszystko i będę wiedział na czym stoję .Pozdr
-
Pamiętaj, że o problemach piszą ci, którzy je mają. Reszta bez problemów nic nie pisze, bo i po co [emoji6]
Po to jest forum, żeby się wyżalić i zasięgnąć od razu cennej informacji.
Gdyby tak poczytać o każdej marce, to chodziłbyś boso [emoji14] a nie jeździł autem.
Jak Twoja GT jeździ i odpukać się nie psuje, to na tacę na Jasnej Górze dać i jeździć dalej [emoji2]
Wymajzlowane pismem klinowym na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk
-
Ma samochód w którym nic się nie popsuło, ale już narzeka i nie może spać po nocach....echhhh
-
Nie ma co się mu dziwić. Można się zaniepokoić czytając forum. Ja po kupnie 2.0 JTDM, też przeczytałem o pękających tłokach, wadliwych uszczelkach pompy oleju i innych podobnych.
-
wszystkiego nie da się przewidzieć ale jak to mówią - jak dbasz tak masz.
- - - Updated - - -
wszystkiego nie da się przewidzieć ale jak to mówią - jak dbasz tak masz.
np. Mam 16 letniego focusa, grama rdzy na nim nie widać, ale zawsze w zimę przy wjeździe do garażu obowiązkowo czyszczenie progów i nadkoli.