Witam wszystkich Forumowiczów!
Panuje pewne przekonanie, iż każdy fan motoryzacji choć raz w życiu powinien posiadać Alfę. Niedawno postanowiłem to sprawdzić, kupując pierwszą, a dokładnie 159, spełniając przy tym jedno ze swych marzeń. Przyznam, że pierwszy miesiąc polegał na wsłuchiwaniu się w najdrobniejsze odgłosy podczas jazdy oraz myślach przedstawiających czarne scenariusze, jak np. awaria i konieczność wezwania lawety. Chyba każdy z nas ma choćby kilku znajomych, którzy na dźwięk nazwy Alfa Romeo łapią się za głowę i serdecznie współczują właścicielowi zakupu, zasiewając ziarno niepewności :).
Dzisiaj jeszcze bardziej przekonuję się o tym, że to po prostu stereotypowe pi....nie. Zamiast o tym myśleć o miesiąc dłużej mogłem delektować się niesamowitą frajdą z jazdy jaką daje Alfa oraz oczywiście nieziemskim wyglądem!;) Jak się okazuje, dodatkowo w pakiecie dostałem również zaczepiających mnie na parkingu ludzi, którzy widząc Alfę zaczynają rozmowę o motoryzacji, a także możliwość dołączenia do niniejszej, jak się zdaje, bardzo pozytywnej Społeczności Alfaholików :D Wracając do pierwszego zdania... zdecydowanie potwierdzam!
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze!:)