-
Cześć Alfaholicy :)
Siemanko, Alfaholikiem może jeszcze nie jestem, bo szukam jak na razie swojej 159-tki. Do tej pory byłem właścicielem Fiata Bravo II z 2009 r i członkiem nuovabravoklub.pl. Jak widać chcę zostać dalej na włoskim podwórku i mam nadzieje, że z wasza pomocą uda mi się wybrać jakiś dobry egzemplarz oraz w przyszłości będę mógł liczyć na waszą pomoc i wiedzę :) .
-
Witam,
Idziesz moją drogą :D - też miałem Bravo II tyle, że z 2007 r. i też jestem członkiem Nuovabravo Klub - nie wypisywałem się, bo tematy w sumie zbieżne - ja akurat mam ten sam silnik. Pomóc pomożemy.
-
W końcu jest, poszukiwania zakończone. Auto kupiłem zaraz w ten sam dzień, w którym było wystawione. Alfa pochodzi z Polskiego salonu, I właściciel i serwisowane do końca, 116k przelotu, rocznik 2009,wersja Progression.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/05/128.jpg
-
Świetny zakup skoro Polski salon i 1 wlasciciel, to naprawde rodzynek :)
Co to za fele?
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
-
Fajna bella z fajniastymi felgami. Ptachu jaki silnik pod machą?
-
Co to za felgi, nie mam pojęcia jakieś 17 calowe ale też mi się podobają, silnik 1.9, 150 km, ale jak trochę jeszcze odloże :-P to zrobię pakiet (dpf, egr, klapy i chip)
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
-
To gdzie taka bella tera będzie kursować? Mam też ten sam silnik. Głównie jeżdżę trasy więc dotychczas nawet nie zauważyłem wypalania DPF-u a zrobiłem już 4 tys.