Witam
Temat troche dziwny moze nawet smieszny... mianowicie strasznie skrzypia mi drzwi podczas jazdy konkretnie na dziurach i na nierownej nawiechrzni... Probowalem dokrecac sruby na zawiasach i nic nie pomoglo.Help!
Wysłane zmojego HUAWEI P8
Printable View
Witam
Temat troche dziwny moze nawet smieszny... mianowicie strasznie skrzypia mi drzwi podczas jazdy konkretnie na dziurach i na nierownej nawiechrzni... Probowalem dokrecac sruby na zawiasach i nic nie pomoglo.Help!
Może tylko uszczelki skrzypią. Nasmaruj smarem silikonowym
Wyryte rantem felgi
Uszczelki w jakim są stanie? może przez nie trzeszczy? próbowałeś je nasmarować czymś, albo plakiem spryskać?
Ograniczniki dobrze trzymają?
Sprobuje nasmarowac czyms uszczelki tak jak piszecie a ograniczniki chyba ok.Te uszczelki powoli wycieraja mi lakier w miejscach przylegania do karoseri po zamknieciu drzwi :(
Jak Ci uszczelki lakier piaskują to znaczy że zbyt rzadko je czyścisz.
Wyryte rantem felgi
Moze ktos przedemna sciagal drzwi i o czyms zapomnial przy montazu....Sa jakies podkladki na zawiasach ?mam na mysli jak zakladasz drzwi na zawias z gory
Dodam jeszcze ,ze czasem slychac delikatne stukanie w drzwiach kierowcy...
Dodam jeszcze ,ze czasem slychac delikatne stukanie w drzwiach kierowcy...wszystko objawia sie na nierownosciach,autostrada cisza :)
Hmm.. no ja też tak mam lecz nie zawsze dlatego nie było sensu zakładać tematu, ale jak już temat założony to skorzystam ;)