-
pokrowce czy obicie?
Jako, że moje fotele wyglądają tragicznie muszę coś z tym zrobić. U kierowcy wyłazi mi już gąbka na wierzch co estetycznie nie wygląda.
Czy są jakieś pokrowce które dobrze przylegają do fotela i nie marszczą się jak 80letnia kobita? ;) byłbym wdzięczny za linki na allegro.
Czy może jednak nie pakować ponad 100zł w pokrowce, które również z estetyką nie mają wiele wspólnego a kupić materiał i dać komuś do obicia? ale chyba ten koszt jest już całkiem spory, prawda?
No i jeszcze jedno pytanie: Czy przy zakładaniu pokrowców trzeba demontować fotele i tylną kanapę? Bo jestem średni w pracach manualnych i nie wiem czy poradzę sobie z tym.
pozdrawiam!
-
U mnie jest podobnie tapicer poradził albo kupić fotel lub samo obicie, albo wytnie mi materiał z pleców przednich foteli tam naszyje dowolny wybrany materiał + zrobi kieszenie i zostanie trochę materiału na później koszt tego to 300 zł za 2 fotele w Radomiu.
-
Pokrowce szyte na miarę- WELUR- MAT (617559537) - motoAllegro
Moze cos takiego? :) Sam tez sie zastanawiam nad pokrowcami.
-
to prawda takie szyte na miare sa bardzo fajne i ladnie wygladaja, robiulem ostatnio w podobnej firmie do zamiatarki, spasowane byly idealnie, pytalkem ile wziolby do mojej alfy 230zl + 30 zl Logo AR