-
Mamy region
Witajcie na łódzkim regionie. Tutaj będziemy pisać tylko o naszych łódzkich sprawach-typu spoty,mechanicy,sklepy,jakieś zakupy itp. sprawy.Wszelkie inne tematy umieszczamy na ogólnym forum.Proszę abyście nie skupili się tylko na naszym regionie i nadal aktywnie uczestniczyli na ogólnopolskim forum. Jako moderator forum wybrałem marcinsa737 na łódzkiego moda.
-
-
dodaj jeszcze, jakiej firmy ma byc musztarda :D :D :D
develeya sarepska jest niejadalna....
-
...normalnie marcin dales przemowienie jakbys Oscara odbieral :) ... ale takie wyroznienie to chyba kazdy chcialby dostac...i nie badz za bardzo surowy dla nas...a kielbache i tak dostaniesz za to ze dobry czlowiek z ciebie jest...milego moderowania...
-
Wlasnie - musimy dogadac sie z jakims producentem musztardy i kielbasek.
a'propos kielbasek - mamy na dabrowie znakomitego dostawce - boczek na kraszewskiego (niebieski domek). Yoopi, sprobuj kiedys.
-
Jeszcze mam dla Scrata-155 funkcje w naszym łódzkim regionie,ale muszę z nim najpierw obgadać temat więc nic narazie nie zdradzę.
A Adasco będziesz odpowiedzialny za zaopatrzenie w kiełbasy na spoty :mrgreen: a Yoopi który mieszka niedaleko Ciebie zajmię się musztardami :mrgreen:
-
Chcę przypomnieć, że funkcję depozytariusza musztardy, póki co sprawuję niepodzielnie ja 8) Jednak dla dobra forum i moderatorów mogę złożyć dymisję :mrgreen:
A tak serio to bardzo fajnie że mamy swój region.
Do zobaczenia na spocie :!:
-
...a wiem gdzie...zaraz obok tego sklepiku z fajkami i chemikaliami...kielbaska dobra - wrecz nawet bardzo...a nie wiem czy Wasal zgodzi sie tak bez problemu na dymisje z powierzonej mu funkcji, bo jakby nie patrzec jest to bardzo obowiazkowe zajecie, dzieki ktoremu jest sie kims :) ...teraz mowi ze bez problemu sie zgodzi a jak przyjdzie co do czego to bedziemy musieli glosowanie robic :) ...demokracja musi byc i to wiekszosc zadecyduje...
-
Wasal spokojnie dostaniesz inną funkcję,nie będziesz bezrobotny :mrgreen:
-
Sprawa Scrata-155 jest już rozwiązana-będzie naszym nadwornym łódzkim mechanikiem.Nie osobą która będzie nam naprawiała auta ale wiewiórką która będzie służyła poradą w małych problemach które będziemy mogli po pomocy rozwiązać sami.Chociaż ja mam tego farta,że mieszkamy obok siebie i wiewiórka już mi naprawiała moją kapryśną 164.