Czy ktoś na forum podzieli się uwagami jak ją montował. Na klej na śrubki?
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Czy ktoś na forum podzieli się uwagami jak ją montował. Na klej na śrubki?
Na wkręty
Ja bym takie coś montował na klej do szyb. Co prawda nie widziałem nigdy jak to wygląda i u siebie bym tego nie montował ale mimo wszystko klej jest nieinwazyjny
Wyryte rantem felgi
Jak Tobie albo następnemu właścicielowi dokładka się znudzi to zostaną dziury w zderzaku. A klej można usunąć. Żeby klej nie wychodził bokami wystarczy umiejętnie go nałożyć więc to żaden argument
Wyryte rantem felgi
A kto Ci zagląda pod zderzak? Widziałeś np: progi do dokładkach na kleju? Nie zdejmiesz już resztek z blachy czy ze zderzaka
Ja widziałem na żywo co było
Załącznik 203705
Mnie osobiście by uwierały dziury w zderzaku. Jak się używa najtańszego badziewia do klejenia to tak potem jest. Dobry klej elastyczny da się usunąć i są nawet do tego preparaty. Twój argument z listwą progową jest też trochę nietrafiony bo jej nie przymocujesz na wkręty i musisz użyć kleju
Wyryte rantem felgi
Dzisiaj przyszła i uchwyty są dość małe. Napewno spróbuję wykorzystać śruby dla lepszego spasowania. Przy pierwszej przymiarce widzę że sam klej nie wystarczy trzeba docisnąć
Przecież te śruby są niewidoczne i te dziury pod spodem zderzaka też nie będą.
Bardziej ten zderzak jest zniszczony od krawężników pewnie niż te dziury go zeszpecą pod spodem.