Jest ktoś z okolic oświęcimia kto podpiąłby mi alfę pod komputer? Najchętniej do końca tego tygodnia ?
Wymieniłem sondy lambda i przepływomierz i po miesiącu czasu zaś mi wywaliło checka i chciałbym zobaczyć co znowu.
Printable View
Jest ktoś z okolic oświęcimia kto podpiąłby mi alfę pod komputer? Najchętniej do końca tego tygodnia ?
Wymieniłem sondy lambda i przepływomierz i po miesiącu czasu zaś mi wywaliło checka i chciałbym zobaczyć co znowu.
W weekend będę na 80% w dankowicach to mogę wziąść kompa i się podepnie
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Naprawdę nie masz 30 zł by sobie kupić interfejs i nie musisz się prosić o nic więcej jak tylko program.
a moze kolega nie ma lapka tylko skrzynke i raczej nie bedzie z tym latal do auta
Jak dasz rade podjechać do Oświecimia to podepnimy,tylko popołudniu mi pasuje.
szmartfon tez ma prawo nie miec
dobra kszinka nie jes zla
jo ino wskazuja mozliwe opcje cymu se kolega sam nie moze i tyla
jo tysz nie łod razu miołech kable lapka itp
Dokładnie, tak jak bocian gada. Kable mam, nawet obydwa Elma i VAG KKL. No ale zostały one w moim rodzinnym domu ok 80km od aktualnego miejsca zamieszkania, a jechać 80km w jedną stronę po to by podpiąć auto to też bez sensu. Nie mam laptopa tutaj, mam zwykłą skrzynkę i mieszkam w bloku więc średnio by to wyglądało gdybym ciągnął kabel przez balkon, skrzynkę miał na chodniku, monitor na siedzeniu a klawiaturę na nogach :)
Warkastrong a w jakich godzinach ? Bo ja pracuję na terenach synthosu i o 13 kończę pracę, a mieszkam koło Piasta także daleko nie mam by podjechać.
Około 18 moze byc
To mozemy jutro o 18 ? Bo właśnie kończę piwo pić takze dzis nie dam rady