-
Dywaniki
Witam serdecznie wzsystkich Alfistow;)
Niedawno temu kupilem Belle 145 99r. i mam taki problem. Otoz dywaniki, ktore w niej sa, sa nieoryginalne, a co gorsza, nawet nie byly dedykowane do tego modelu. Chcialbym kupic nowe, ale na allegro widzialem przynajmniej ze trzy rozne komplety do tego auta, wszystkie wygladajace zupelnie inaczej. Czy moglby ktos wyjac swoje, zrobic ich zdjecie i podeslac? Bede wdzieczny;))
Pozdrawiam,
Kacu
-
-
Teraz u mnie strasznie leje więc nie będę szedł zrobić zdjęcia, ale wieczorkiem dodam jakieś do tego kompletu DYWANIKI ALFA ROMEO 156 SUPER!! (625523540) - Aukcje internetowe Allegro
Zadzwoń i dowiedz się o dywaniki do 145. Ja mam te ze srebrnym dużym logo Alfa Romeo i jestem mega zadowolony. Dodam że mam już je rok i nie widać śladów zużycia. I DO TEGO TA CENA 65 ZŁ!!!
-
A ja mam z Reala kupione 5 lat temu.
-
TANIE dywaniki welurowe ALFA ROMEO 145 (609036470) - Aukcje internetowe Allegro
bo ja takie znalazlem, szczegolnie cena dobra;D Ale teraz widze, ze na zdjeciu to sa od 156...
-
słuchajcie, czy warto miec dywaniki z materiału, no takie dywanowe, czy jednak klasyczne gumowe? które lepsze? ja mam dywanowe ale namawiają mnie spece na gumę, ze dywanowe trzymają wilgoć błoto itd.
Pytam, bo pod piętą kierowcy przeciera się juz dywanik i zamierzam latem wymienić.
-
To zalezy co kto woli... Ja osobiscie wole dywanowe, bo wygladaja naprawde duzo bardziej estetycznie:) A jak kupi sie w miare porzadne, to chyba nie ma takiej tragiedii? Pozatym, w dywanowe Ci ta woda/bloto wsiaknie, a w gumowych to wszystko stoi... Jednakze wybor pozostawiam Tobie:)
-
Dywanowe wygladaja badziej estetycznie i luksusowo:D. Nie brudza sie tez jakos nadmiernie - ja przez rok czasu tylko je trzepie i wygladaja bardzo ladnie - a ile lat maja za soba to nie mam pojecia, bo kupilem juz Alfe z nimi:).
-
co do dywaników mój wujek jest producentem, wymiary pasują idealnie, sam mam w swojej 2 komplety ciemne na zimę i jasne szare na lato, jak znajdę adres firmy dam znac, mogę osobiście tez załatwić jak by ktoś był chętny
-
ja mam dywaniki materiałowe(dywanowe)....straszna lipa...w dłuższej trasie podwija sie dywanik w miejscu zagięcia podłogi na wysokości piety stopy prawej jak trzymam nogę na gazie...strasznie mnie to wkurza i będę niedługo zmieniał na gumowe...poza tym przy wsiadaniu i wysiadaniu zwłaszcza z przodu ciężko jest tak wsiąść żeby dywanik nie zmienił swojego położenia...cały czas sie przesuwa i przekręca...nie polecam