-
Radio raz działa raz nie
Mam od dłuższego czasu kłopot z radiem , czasem gra bez zarzutów a czasem albo wcale , albo ciszej i nie można dać głośniej.
Czasem słychać takie głuche pukanie w głośnikach ( i własnie wtedy jak już zacznie grać to nie można pogłośnić).
Na wyświetlaczu wszystko ok , szuka stacji i wszystko wyświetla wyraźnie. To się chyba podziało po wymianie ICS-a , w poprzednim bardzo wyblakł wyświetlacz i go wymieniłem.Poprzedni był bez karty telefonicznej a ten obecny ma kartę , ma to związek? ,musi być Ics od diesla?
-
Cytat:
Napisał
jacco
musi być Ics od diesla
nie
Obawiam się że masz wadliwego icka. Miałem "podobne" anomalie (ginął dźwięk na głośnikach) i skończyło się na zmianie.
Ale sprawdź profilaktycznie wtyczki i wiązkę.
-
To ja sie podlacze. Mi natomiast po ogarnieciu auxa nie chce przelaczyc na kasete. Wyskakuje komunikat no cassette. Wszystko robione wedlug instrukcji.
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
-
To normalne bo przecież odłączyłeś moduł :sarcastic:
-
Madszakal ma starego aux to chyba powinna byc możliwość słuchania kasety.
Miałem kiedyś tego auxa ale szczerze nigdy nie próbowałem kasety wsadzać.
-
Tak, z tym, ze jak nie przelacze na kasete wtedy aux nie dziala. Modul siedzi, blaszka odgieta.
-
No to prawidłowo. Podłączasz tel naciskasz cc i gra:D Inaczej nie bedzie:)
-
Moze inaczej. Gra radio, wciskam przycisk cc i zero reakcji, wyswietla sie tylko komunikat no cassette.
-
Gra radio. Podłączasz tel naciska cc i wtedy nie gra?
-
Wlasnie chodzi o to, ze radio nawet po wciśnięciu przycisku cc gra. Modulu nie wyciagalem bo robiłem wedlug starego manuala. Poza tym powinno byc slychac jak pracuje naped kasety a tu nic.