-
156SW GTA z www.alfateam.pl
-
Obserwatorze nie mam pytan co do wyglądu twojego GTA......jest poprostu śliczniutka....
-
to nie jest moje GTA - samochód należy do Damiana z LanciaTeam , pożyczyłem go na sesję
żeby młodzi zapaleńcy mogli rozwijać swoje zainteresowania fotograficzno-motoryzacyjne
-
Jest zajebista,a na żywca powala na kolana.
-
sesja wypas, ale myśle że każdy tu powinien się chwalić własnym autem a nie kolegi...
zaraz pojawią się ludzie z autem "kolegi" Helmuta Schwenstena który ma 8C w Szwajcari..... ;]
-
możesz myśleć co chcesz - wyraźnie jest napisane do kogo należy samochód , chyba nie zakładasz że wkładam foty GTA po to żeby się pochwalić ??
...a młodych pasjonatów foto będę wspierał i załatwiał im fajne autka na sesje podobnie jak będę się dzielił wynikami tych sesji z forumowiczami o ile będą to AR i pokrewne
gdybym miał od kogo pożyczyć 8C zapewniam że jego foty zobaczyliby forumowicze
-
A co się stało z Thesis bi-colore???
Ta Alfa to najładniejsze Gta jakie widziałem w życiu, będę jechał z tatą na serwis to sobie na żywo pooglądam, jeśli będzie:)
Mam mieszane uczucia co do felg. Podobne mają w Piotrkowie taxi w Skodach Octaviach... Choć może się mylę, może to jakaś super firma od felg, której nazwy nie mogę się doczytać, ale jakoś wzór mi nie podchodzi...
-
cóż , namawiałem ownera na felgi 17tki od GTA - nie moje auto , nie moja decyzja
masz rację , nie jest to felga z dobrej firmy
Bi-colore został sprzedany ...ale chodzą słuchy że pojawi się piękne klasyczne włoskie coupe w jego miejsce :)
-
-
wierzę na słowo :) na znanym portalu aukcyjnym są ich setki