-
Alfa 156 Zwoleń
Witam. Ktoś coś wie na temat tego ogłoszenia ? http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6ypBpH.html
Wisiało miech temu i cena była podobna i cały czas zniżał, zeszła chyba do ok 4tyś. Ogłoszenie znikło, myślałem, że ktoś kupił i znów dodane. Kojarzy ktoś te autko ???
-
Panowie jest ktoś z okolic i dałby radę ją obejrzeć? Strasznie mi się podoba i jak nikt nic nie wie na jej temat to wsiadam i jadę te 400km z nadzieją że się uda kupić
-
-
Coś Ty, dzwoniłem z kilku numerów to za każdym razem wgl co innego i inna bajka. Z mojego telefonu mówił, że jedzie do za granicę, z ojca tel, że do szpitala idzie i czas do piątku itd. Kupiłem spod lublina może nie ideał jest do poprawek z blachy ale mechanicznie zadbana :)
-
Ja pier....ole, Plak aż spływa po felgach oponach i różnych częściach tego auta. Może to nie być złe auto, ale co może na jego temat powiedzieć gość z komisu. U nich to zawsze piękne czyste i zadbane auto, serwisowane bezwypadkowe i do tego panie wzięliśmy je w rozliczeniu wiec sobie bubla byśmy nie brali :-P blablabla itd.
-