-
Alfa Romeo Giulietta QV
Witam wszystkich. Po wielu latach użytkowania 147 nadszedł czas na zmianę. Rozpoczynam poszukiwania Giulietty a interesowałaby mnie głównie wersja QV. Budżet - najlepiej 40-50 tyś. ale mogę coś dołożyć jeszcze. Chciałbym spytać o opinie na temat poniższych ogłoszeń:
Nie mogę wklejać linków więc wrzucam na pastebin
pastebin[kropka]com/aVhrhsKY
Pozdrawiam!
-
Sam obecnie poszukuje QV w podobnych pieniądzach co Ty. Co do ogłoszeń to pierwszy link- nie oglądałem jej osobiście, ale chłopak mówił, że miała cały bok robiony. Czy to było coś poważnego nie wiem. Trzeba by już osobiście się go pytać. Drugi link to ogłoszenie z mojego miasta. Auto też było uszkodzone. Drzwi, błotnik wymieniane, robione. Są na te naprawy zdjęcia. Aż tak mocno nie oglądałem, ale podłoga nie ruszana i słupek A też prawdopodobnie nie ruszany. Silnik pracował ok. Ja zrezygnowałem, bo sprzedaż na umowę kupa sprzedaży, a ja szukam do leasingu. Trzeci link to wejdź w dział regionalny i sam zakładałem temat o to auto, i masz tam wszystko wyjaśnione co z tym autem
-
Dzięki za informacje. Znalazłem post o 3cim ogłoszeniu i już wszystko jasne ;) Być może w weekend zrobię wycieczkę do dwóch pozostałych i będę mógł tez coś napisać. Życzę tobie i sobie powodzenia w szukaniu ;)