-
Witam z Warszawy
Witam Drużynę Alfa :cool:
Jestem na etapie poszukiwań wymarzonej 159 sportwagon 2.0jtdm :)
Moje pierwsze auto było z grupy Fiata, później los poprowadził mnie przez przygody z autami francuskimi i niemieckimi, z tymi ostatnimi miałem najwięcej problemów :mad:.
W ostatnim czasie pozbyłem się swojej wypieszczonej zabaweczki, którą jechaliśmy do ślubu i zacząłem poszukiwania auta rodzinnego, które nie może być nudne, pospolite i pozbawione pierwiastka atrakcyjności:), musi dawać frajdę z jazdy, tak aby użytkowanie tego auta nie było smutnym kompromisem, a połączeniem walorów użytkowych auta z przyjemnością z jazdy, jaką dawała mi moja tt przez ostatnich 5 lat:) /mam tylko nadzieję, że alfa nie będzie aż taka kapryśna jak audi;)/.
Szukam idealnej alfy 159 po 2010r, z możliwie największym wyposażeniem /marzeniem jest ti, ale oglądając szroty dostępne na naszym rynku, widzę że kupno takiej wersji staje się chyba nierealne, chętnie podzielę się swoimi odczuciami na forum w kwestii ogłoszenia, które ostatnio weryfikowałem na żywo, ale to w innym poście/ :cool:
Pozdrawiam Wszystkich i mam nadzieję, że do zobaczenia za niedługo na jakimś spocie:)
Michał
-
Udało mi się, już oficjalnie dołączyć do Waszego grona.
Autko kupione od Forumowicza, Alfa brała udział w zlotach, była w na Forza Italia itp itd:)
O to moja Włoszka :)
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-159-...tml#d385cd7709
Pozdrawiam i do zobaczenia!