Cześć Alfaholicy :D
Ma ktoś , bądź wiecie gdzie można znaleźć lotkę albo fotele skórzane do Gtv ?
Od jakiegoś czasu obserwuje aukcje ale niestety szansa na znalezienie jak wygrana w totka ..
Pozdrawiam ! :)
Printable View
Cześć Alfaholicy :D
Ma ktoś , bądź wiecie gdzie można znaleźć lotkę albo fotele skórzane do Gtv ?
Od jakiegoś czasu obserwuje aukcje ale niestety szansa na znalezienie jak wygrana w totka ..
Pozdrawiam ! :)
Fotele są na OLX, poza tym w temacie o ciekawych ogłoszeniach dotyczących Gtv, 2 użytkowników chce sprzedać swoje.
Co do lotki, pamiętaj, że powinna być inna szyba tylna, bez miejsca na światło stop... o półce już nie wspomnę. Oczywiście, gdyby miało to wyglądać oryginalnie "jak z fabryki" ;-)
tu zapytaj o fotele, może jeszcze są :)
olx: ID ogłoszenia: 251858013
Z całym szacunkiem ale kombinowałem w tym temacie i trzeci stop vs brak różni się tylko zaślepką w tylnej półce. Tylna półka, szyba i wszystko, są takie same.
O jakiego rodzaju lotkę Ci chodzi? Tak jak napisał kolega Mattman, chcesz oryginalny spojler czy coś innego?
Zasugerowałem się wersją Cup, bo tam chyba była inna półka z tyłu.
Spoczko, ja też bez przerwy czegoś się uczę na temat swojego auta na tym forum ;)
Jednak szyba jest inna, w wersji z zestawem sportowym (ze spojlerem) oraz w wersji Cup.
Podeślij mi informację o tym, proszę. Niemniej, nawet jeśli mam inną szybę, zaręczam że równie dobrze działa mi ta szyba bez światła stop, jak i robiła to ze światłem.
Szyba w Eper ma inny numer, z dodatkowym opisem dotyczącym właśnie zestawu sportowego.
Kiedyś był o tym temat na alfaclub.
WRZUCIŁEM JESZCZE RAZ TUTAJ:
[GTV] Zakup Alfa Romeo GTV
Witam wszystkich,
wystartowałem dopiero i zwracam się o małą poradę...
Dział GTV a ja taką chce kupić, z tego co widziałem na paru aukcjach to jest kilka do dopieszczenia, oto one:
olx 247178921
2.0 v6, niejednokrotnie wystawiana, ale nie podaje nr tel tylko liczy na wiadomość na którą nie odpisuje... coś mi się nie podoba z tą aukcją - brak kontaktu
olx 257351043
2.0 v6, dużo do roboty, obroty falują i szarpie przy przyspieszeniu... auto wystawiane od sierpnia na różnych aukcjach, wszystko wymienił
allegro 6492649850
2.0 ts co prawda nie gtv tylko spider / dużo powymieniał ale wydaje się najbezpieczniejsza do zakupu
byłem oglądać jeszcze inne w pobliżu swojego miejsca ale po oględzinach i przejażdżce zrezygnowałem.
Wybieram się żeby zobaczyć powyższe ale zdecydowałem przed wyjazdem jeszcze zasięgnąć opinie ekspertów lub osób które zbadały już auta (nie chciałbym znów mieć wycieczki) :)
Mam nadzieje, że nikogo nie urażę swoją wiadomością, lecę trochę na skróty ale chyba po to jest to forum żeby się kogoś doradzić.
Dziękuję z góry za pomoc, a jeżeli coś jest nie tak proszę zwrócić uwagę na profil użytkownika i zrozumienie - jestem świeży