Czy ktoś się wybiera z 3M i okolic na imprezę?
ja startuję około 6 rano z Łebcza,jeżeli ktoś się wybiera,to z chęcią się podepnę lub jeżeli ktoś ma ochotę na pasażera to zapraszam na priv.Po drodze Kowal i kolega dołącza swoją 166.
Printable View
Czy ktoś się wybiera z 3M i okolic na imprezę?
ja startuję około 6 rano z Łebcza,jeżeli ktoś się wybiera,to z chęcią się podepnę lub jeżeli ktoś ma ochotę na pasażera to zapraszam na priv.Po drodze Kowal i kolega dołącza swoją 166.
Była jakaś delagacja z 3M? Z "najbliższych" rejonów widziałem tylko jedno auto na blachach GD - chyba czerwona Giulietta no i dwa auta z Bydzi :D
Nie wiem.Bo samemu,to nie chciało mi się jechać 460 km.Żadnego odzewu nie było i zrezygnowałem i teraz żałuję,bo było zajefajnie .
Ta nasza grupa pomorska,to zanika już całkowicie...a szkoda.
[MENTION=35844]motogold[/MENTION] Wbijaj na alfistipółnoc.pl, jutro jest spot o 19 w Klifie.
Ja byłem :)
Załącznik 212601
Ja byłem, jechałem z Malborka, co prawda i tak bym się z Wami nie zabrał, ale szkoda, że było tak mało aut z północy. Widziałem czerwoną bodajże Giuliettę na GD i jakąś alfę na GST, ale nie pamiętam modelu. Poza tym najbliższe rejony to 2 auta z Bydgoszczy no i ja. Szkoda, bo impreza super!
No cóż,ta nasza pomorska strona.....,każdy na własną rękę.