-
SprayPlast-opinie
Witam stosowal ktoś lub mial styczność z produktem SprayPlast folia w sprayu ? http://allegro.pl/sprayplast-guma-fo...396157052.html zastanawiam sie na zrobieniem felg tą folią opłaca sie to zrobić ? albo chociaz spróbowac ? jak ta folia potem schodzi ? pozdrawiam
-
Co prawda nie używałem podróbek, a oryginalnego PlastiDip ale to ma tylko jedną zaletę, jak Ci nie przypasuje kolor bez problemu możesz to ściągnąć. na felgach nie wiem czy wytrzyma Ci to sezon. Pomalowałem niedawno klamki i grilla i jak wytrzyma do zimy będzie sukces :D
-
A jak moze wyglądac sytuacja gdy na feldze są ubytki lakieru ? pokryje to tak ze nie bedzie widac czy zagłebienia będą widoczne ? wiesz no chodzi mi wlasnie o te ubytki bo jednak oko drażnią ;D chce zeby mi to do zimy jakos wyglądało potem felgi pójdą na piaskowanie i malowanie ;D
-
bedzie widac.
malowalem rubber lakiem - pewnie ta sama chinska fabryka tylko naklejki inne.
ogólnie - doraźnie fajne, po pol roku zaczelo odchodzic, teraz mam to juz chyba 2 rok i co mialo poodpadac poodpadalo.
Nie mam czasu ogarnąć tego na nowo.
Ogólnie - podłoże musi byc przygotowane idealnie - bo bedzie widac jak pokryjesz guma
-
Czyli lepiej poczekać i na zime piaskować ?
-
gdybym wiedział ze mi tak to wyjdzie, to bym sie nie czaił tylko lakierował :D
a tak to do dziś się bujam z poodrywaną gumą, której nie ma czasu naprawić :D
-
na necie oglądałem jak gosciu to zrywał myjką cisnieniową ;D tylko musiał kawałek odrapać także mozesz kiedys na myjnie podjechac i spróbować z bliska ; p
-
pod spodem mam jaskrawo zielony :D więc jednak wole pozostać przy czarnym :D
-
To pewnie fajnie to wygląda jak gdzieś masz ubytki tej foli na felgach: P
-
na grillu i lusterkach :D więc jest ciekawiej :D