-
Alfa do ślubu :D
Koleżanki i Koledzy,
dzień 19. listopada 2016r. będzie jednym z najważniejszych i najpięniejszych dni mojego życia - wtedy właśnie, w Urzędzie Stanu Cywilnego w Olkuszu, odbędzie się mój ślub :) Jak na Alfaholika przystało, raczej nie chciałbym jechać na taką uroczystość Oplem Insignią czy innym Audi A4. W związku z tym chciałem prosić Was o pomoc :) Czy ktoś z Was, Koleżanki i Koledzy, zgodziłby się wypożyczyć mi swoją Bellę na ten dzień? Oczywiście co do "odstępnego" na pewno się dogadamy :)
Nie mam wielkich wymagań odnośnie modeli - oczywiście najchętniej pojechałbym Giulią, ale to jest równie realne co SZ, więc tematu nie ma :P Modele, które byłyby dla mnie najlepsze to Gtv, Brera, GT, może któreś starsze modele, ale 166, 159 czy Giulietta również będą bardzo mile widziane - każda Alfa jest dla mnie piękna i/lub wyjątkowa (no, prawie, Arna to wyjątek potwierdzający regułę :P ), więc jeśli ktoś byłby tak uprzejmy i zgodził się rozstać z Bellą na ten jeden dzień, będę niesamowicie wdzięczny.
Proszę o kontakt przez priva lub maila: michalwanczyk@gmail.com.
-
Bardzo ciekawy sposób na sprawdzenie prawdziwości uczuć właścicieli Alf...:)
-
Hehehe. Dobre. Kto Cie moze zawiesc ale dac Ci auto na jeden dzien ??? Hehehe
. Dobre. Serio dobre.
Natomiast co do wypozyczenia to wiem ze duze salony jak np auto hit w bielsku pozycza auta do slubu. Moj kolega pozyczal kiedys 159. Wiec moze i giulie uda Ci sie pozyczyc.
-
Siemanko ! przypnę się do tematu. Ja również mam Game Over 7.10.2017 r... Chciałbym zapytać czy ktoś z Was ma lub wie kto ma jakąś ślicznotę do ślubu... 159 raczej nie bo sam mam... Wolałbym raczej retro alfę.