Witam mam następujący błąd p0238. Postanowiłem dlatego kupić nowy zawór turbiny pierburg a błąd dalej wyskakuje. Wężyki mam nowe a turbo po regeneracji
Printable View
Witam mam następujący błąd p0238. Postanowiłem dlatego kupić nowy zawór turbiny pierburg a błąd dalej wyskakuje. Wężyki mam nowe a turbo po regeneracji
Może regenerujący nie przyłożył się do swojej pracy :)
Jesteś w stanie pokazać jak wygląda doładowanie w logach?
Oczywiście że jestem tylko powiedz mi co mam zaznaczyć w multiecuscan. I jak mam zrobić pomiar na jakich biegach
obroty, dawka paliwa, ciśnienie mierzone i docelowe, pozycja overboost'a.
4b
1500-4500
dzisiaj zrobilem pomiar na 4 biegu od 1500 do 3500 bo wtedy wywalilo blad na desce.... Juz nie mam pojecia co jest nie tak. Nowe wezyki turbina po regeneracji nowy zawor overboost.Załącznik 211927Załącznik 211928Załącznik 211929Załącznik 211930Załącznik 211931Załącznik 211932
Logi się zapisuje w .csv bo wtedy mogę sam je przeanalizować (rysunku są mało widoczne)
Zaraz Ci dam przepraszam za kłopot
- - - Updated - - -
http://www.wyslij-plik.pl/pokaz/918816---o8qy.html
Ktoś pomoże?
Chętnie by człowiek spojrzał ale na obrazkach G widać, a na tym serwerze do pobierania plików ChGW jak pobrać.
Zaznacz tylko doładowanie mierzone i żądane. Na 4tym biegu od gdzieś 1800 do 3500-4000 z pedałem w podłodze. Tyle danych na razie wystarczy i spakowane rarem albo zip spokojnie się tutaj da przesłać. Albo wyślij mi emailem.
Ktoś jeszcze coś pomoże? Kolega @sdero zasugerował że mam turbine źle zregenerowana i zbyt mała dawkę paliwa