-
Zapalniczka alfa 159
Witam. Chcialbym wiedzieć jak powinna być zamontowana obudowa od zapalniczki. Nie mogę jej ulokować w tym schowku. U mnie jest ona wyrwana i nie wiem jak ja przykleić tak aby nie blokować miejsca na kubek. Mogę prosić o jakieś foty, jak jest to u was ?
-
2 załącznik(i)
Witam.
Posiadam zdjęcia gdy miałem zdemontowaną konsolę. Jednak na nich dokładnie nie widać montażu obudowy w której jest zamontowane gniazdo zapalniczki. Z tego co pamiętam jak w zeszłym roku demontowałem to obudowa ma z dwóch stron wystające wąsy z zakończonymi wypustami jest to forma zawiasu. I to wchodzi bez problemu. Natomiast od spodu trzeba założyć sprężynę i ją naciągnąć żeby wskoczyła w swoje zapadki. Z tym męczyłem się dobre kilkanaście minut, od spodu jest bardzo małe wejście. Oczywiście można ten cały schowek od konsoli odciąć jest on zgrzany punktowo na gorąco wtedy miejsca będzie więcej, tylko potem trzeba jakoś to skleić. Ja nie chciałem niszczyć oryginału.
Załącznik 211835Załącznik 211836
-
Dzięki wielkie za fotkę. Chodziło mi o zamocowanie tej całej obudowy czarnej zapalniczki w schowku. Teraz już widzę ze brakuje mi jakiegoś dystansu u góry od strony ścianki schowka. Muszę cos pokombinować. Jeszcze raz wielkie dzieki za fotkę.
-