4 załącznik(i)
Alfa romeo 147 1.6 105 km twinspark 3700zł ( okazja czy syf ? )
Dzień dobry Wszystkim :)
Generalnie posiadam auto lecz przydałoby się drugie na dojazd do pracy i znalazłem taką alfe romeo za " grosze " . Dzowniłem do faceta to mówił , że blacha w super stanie , że środek zadbany , klima sprawna. Do zrobienia hamulce tył ( klocki powoli do wymiany ) + tuleja wachacza bo coś puka na dziurach z przodu . Spytałem czy mogę z autem podjechać na podnośnik do znajomego mechanika i mówił , że spokojnie i , że nic do ukrycia nie ma.
Auto nie musi być dynamiczne. Nie szukam auta co pali 6l ani co szybko jeździ. Auto ma służyć na dojazd do pracy więc może nawet 10l palić.
Warto jechać w ogóle oglądać tą alfe i sprawdzać u mechanika ? Cena do negocjacji więc w razie " W " zszedłby z ceny zapewne. Co sądzicie ? Jak buda zdrowa i w miarę mechanik powie , że zadbana to warto czy to może być skarbonka ?
kurdę nie mogę dodać linku ogłoszenia :/ więc proszę o kliknięcie na zdjęcia poniżej
Edit : temat chyba w złym miejscu dopiero zauważyłem więc prosiłbym o nie kasowanie i ewentualne przeniesienie do odpowiedniego działu. Z góry przepraszam :)