-
przedni fotel kierowcy
Witam
Nietypowy problemik ;)
W 155 mam pólskorzane fotele tak zwane ;) ;)
Problem polega na tym ze skora na siedzisku (bok) fotela kierowcy troszke popekała (przerwana) i niezbyt elegancko to wyglada dobralem swego czasu koszulki czarne nei bylo tak zle :( Ale koszulka sie rowniez zuzyła.
Czy ktos moze kupował jakies sensowne pokrowce do 155 -bez bajerwo najlepiej czarne.
Lub ewentualnei naprawial tak usterke - skad taka skore wziac bylem u kaletnika ale maja tylko cienka skorke.
Ewentualnei kupie fotel z podlokietnikiem !!! ;)
-
mam pytanko... te siedzienia to sa rzeczywiscie w skorze czy to jest tylko skają obite??
-
tak do konca nei wiem czy to jest skora chyab cos pomiedzy skora a skają.
Nakleilem latke wczoraj ze skory zobaczymy czy si ebedzie trzymać.
Ale chyba bede musiał pomysleć o pokrowcach jakis bo mam deczko brudne siedzonka a po 2 to przeciera mi sie tez siedzenie na srodku fotel kierowcy.
Moz emozecie polecic jakies ciekawe ???
-
Witam,
Nie chcę zakładać nowego posta więc "podłączę" się bo sprawa dotyczy tego samego elementu :mrgreen:
Chodzi mi o to że oparcie fotela kierowcy buja się tak w granicach 5-10- cm do tyłu przy opieraniu się natomiast wraca (sprężyna odbija go) przy braku obciążenia (braku opierającego się :lol: ). Czy jest jakaś szansa na wyregulowanie tego lub zlikwidowanie tego luzu? Czy tylko wymiana fotela?