Witam serdecznie!
Mógłby ktoś przyjrzeć się fachowym okiem albo mieszka w okolicy i obejrzeć autko na żywo. Jak wyglądają uszkodzenia i czy z tą cenę opłaca się wziąć samochód i naprawić: otomoto nr 6007264421
Printable View
Witam serdecznie!
Mógłby ktoś przyjrzeć się fachowym okiem albo mieszka w okolicy i obejrzeć autko na żywo. Jak wyglądają uszkodzenia i czy z tą cenę opłaca się wziąć samochód i naprawić: otomoto nr 6007264421
Z doświadczenia 11900 cena, powiedzmy za 11000 do oddania, 1500PLN, opłaty rejestracja ubezpieczenie itp. 1500PLN pakiet startowy oleje filtry, płyny jakieś duperele, i gwóźdź programu naprawa powypadkowa. Na pierwszy rzut maska 400-500zł, zderzak z krateczkami zaślepkami itp. 500zł, pas przedni uszkodzony do naprawy, mocowanie lampy przedniej (wymiana lampy 400zł) zamiennik 300zł. jakieś wypełnienia chłodnicy i plasticzki różnego rodzaju 200zł. Szyba przednia z wymianą 500-700zł i lakierowanie maska, zderzak + czego nie widać 1000-1500zł. czyli daje nam to kwotę z rzędu uśredniając 6400PLN po zakupie. Czyli 16400PLN to co widzimy teraz. I nie ma co się łudzić, że widziałem zderzak czy maskę za 250 bo to po obijany porysowany syf. Mówimy tu o naprawie takiej której nikt nie będzie wytykał palcami. Wiec kwestie zakupu pozostawiam tylko Tobię.
Dzięki bardzo za dokładny opis:). Pora ze 147 "przesiąść się wyżej". Zainteresował mnie ten silnik, bo prosty i przyzwoicie nadaje się na Lpg. Nie wiem tylko czy nie za słaby... chyba będzie trzeba spróbować też JTD, bo jeszcze nie miałem za bardzo okazji się przekonać. Może spróbuję. W AlfaFun z Wrocławia chyba można spodziewać się pewnych autek?
Widzę że się jeździ JTD, to miałbym odpisać w stylu... "ropa to do traktora"!? Takie komentarze to nie na tym forum.