Wie ktoś jaka to może być wersja wyposażenia?
Wg epera jest to Blackline, ale czy do Blackline można było dobrać:
- silnik 170 KM
- Q2
- przycisk Sport
- czerwone zaciski
Data produkcji to koniec lipca 2008.
Załącznik 214058Załącznik 214059
Printable View
Wie ktoś jaka to może być wersja wyposażenia?
Wg epera jest to Blackline, ale czy do Blackline można było dobrać:
- silnik 170 KM
- Q2
- przycisk Sport
- czerwone zaciski
Data produkcji to koniec lipca 2008.
Załącznik 214058Załącznik 214059
można było 170KM - przy tej mocy od razu masz przycisk Sport (zmiana czułosci pedału gazu)
Q2 - nie wiem
czerwone zaciski - mój BLIII miał czerwone fabrycznie (też II połowa 2008)
dodam że gdyby nie przebieg to auto które pokazałeś już by stało u mojego tapicera :D
poproś sprzedającego o zdjęcia listwe progowych, ciekaw jestem które ma zamontowane - BL. Q2 czy może jeszcze inne
zatem Q2 dołozone, przy seryjnym jest listwa z napisem Q2, Q2 ma lampy bez czarnych ramek
zwykła GT - listwa połysk napis Alfa Romeo
listwa dla Blackline - satyna, napis Alfa Romeo (wtedy lampy z czarnymi ramkami)
skoro nie musisz prosić o zdjęcie to... niech się dobrze sprawuje :rolleyes:
Q2 można było chyba dołożyć, ew. dołożyć później.
wszystko można dołożyć, nie tylko Q2, koledze chodziło raczej o identyfikację pierwotnej konfiguracji
jakie zegary ma ta biała ślicznotka?
Q2 jest na fabrycznym wyposażeniu. Reflektory z czarnym środkiem, listwy progowe satynowe, zegary czarne z białym podświetleniem, nieosadzone w tubach - czyli wszystko wskazuje na Blackline.
Oby tak właśnie było! Na razie jestem podjarany, bo jest zajebista - i jeździ, i wygląda :)
Przeczesałem internet co do tej wersji wyposażenia, i najbardziej do tej mojej pasuje mi Quadrifoglio Verde - 170 KM, Q2, te felgi. Ale nie mam koniczynek. No i za wiele o QV nie mogę jednak znaleźć.
Wg eper mam Blackline III 150 KM, a według specyfikacji ASO Blackline 150 KM z dodatkami, w tym silnik 170 KM i Q2.
hehe oni sami nie wiedzieli co sprzedają ;)
przy Q2 powinny być satynowane listwy z napisem Q2, mogło wyjechać z fabryki z Q2 ale domówionym w opcji wyposażenia a nie jako wersja Q2 bez domawiania szpery
co za różnica, grunt że ją masz
dawaj foty :cool:
Na pewno to nie jest wersja Q2. Być może jest to QV, ale oficjalnie uznaję ją za Blackline.
Foty? Po co? Jest taka jak Twoja, przynajmniej z zewnątrz, hehe.
Zaraz założę temat w odpowiednim dziale :)
Gratuluję ;)
Mój braciak miał po nią jechać po Wszystkich Świętych [emoji14]
Szerokości