Panowie,
szybkie pytanie, czy w GT i 147 lusterko prawe zewnętrzne to to samo?
PS. jeśli ma ktoś na sprzedaż oryginalne prawe lusterko do GT z europejskiego auta to proszę o info.
Pozdr.
Printable View
Panowie,
szybkie pytanie, czy w GT i 147 lusterko prawe zewnętrzne to to samo?
PS. jeśli ma ktoś na sprzedaż oryginalne prawe lusterko do GT z europejskiego auta to proszę o info.
Pozdr.
niee
Pytanie pomocnicze, ciężko wymienić samą obudowę - tę lakierowaną część?
jak wyjmiesz wkład to już nie bardzo, ewentualnie jak możesz zniszczyć obudowę którą chcesz zdjąć to możesz ją ponacinać/powyłamywać po kawałku i nie musisz wyjmować wkładu
Dzięki!
Witam
Odkopuje stary temat, żeby nie zakładać nowego.
Temat dotyczy lusterka lewego (od strony kierowcy)
Urwałem te aluminiowe(?) mocowanie lusterka wewnątrz obudowy, co powoduje, że całe się telepie i właściwie trzyma tylko na przewodzie elektrycznym.
Na portalu aukcyjnym zakupiłem używane lusterko 7 pinowe.
7 pinowe, czyli jak rozumiem - sterowanie elektryczne, czujnik temp. i podgrzewanie. Z tego co mi się wydaje u mnie nie ma oryginalnie podgrzewane wkładu lusterka (choć mogę sie mylić, może we wszystkich GT są podgrzewane) więc co teraz? Lusterko będzie pasować? Da się to jakoś ominąć i podpiąć, żeby działało tak jak do tej pory. Może uda się tylko podmienić wiązkę od starego lusterka.
Zadaje te pytanie ze względu na to, że mam jeszcze 5 dni na ewentualne odesłane lusterka, a do mechanika udaje się dopiero za 7 dni, także sami rozumiecie...
Dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
a ile pinów ma popsute lusterko?
po co mechanik? zdejmij trójkącik od strony kabiny, jest na wcisk, odkręć 3 śrubki, odepnij wtyczkę i załóż nowe lusterko, max 5 minut
Nie wiem właśnie ile pinów, bo jeszcze go nie zdemontowałem.
Jeśli to takie proste, spróbuje sam, chyba, że ktoś jeszcze potwierdzi w tym temacie tą ilość pinów.
A co do mechanika, jadę zrobić jeszcze kilka pierdół więc przy okazji...