Może ktoś podpowie czy te fele bedą pasować do 155 ? oczywiście chodzi o wyglad a nie sprawy techniczne
alufelgi.pl - felgi aluminiowe, alufelgi, MAK, ALUTEC, TSW, TSR, BBS - TSR RACING LESMO
Printable View
Może ktoś podpowie czy te fele bedą pasować do 155 ? oczywiście chodzi o wyglad a nie sprawy techniczne
alufelgi.pl - felgi aluminiowe, alufelgi, MAK, ALUTEC, TSW, TSR, BBS - TSR RACING LESMO
Mnie sie podobaja. I zalozylbym takie do swojej.
chetnie i do swojej bym takie założył :) na allegro sa jeszcze troche inne wzory ale styl ogolnie podobny :D na bank fajnie by wygladaly :)
Mi sie rowniez bardzo podobaja, ale tylko czarne:).
sa stronki gdzie jest pokazana fura i mozna przymierzać :)
ja do czarnych nie jestem przekonany , w nocy ich wogle nie widac nie beda błyszczec w sztucznym swietle :D do tego tanie nie sa
Wzór ciekawy i do ciemnej 155 będzie pasował.
Jeśli chodzi o kształt to SUPER, ale wydaje mi się, że do czerwonej blachy lepiej pasowałby srebrny kolor. Chodzi o kontrast ten czarny nie bedzie się tak odznaczał, jak srebrny - za bardzo będzie sie zlewał z całą resztą. Jeśli nie chcesz srebrnych - poszukaj takich które są wprawdzie pomalowane na czarno, ale nie w całości :)
i jeszcze takie biorę po uwagę
ALUFELGI MOMO CORSE 7x16 4x100 4x98 - wys0zł (634397346) - motoAllegro
Byłem już kilka razy w sklepie i ciągle te czarne przyciągają mój wzrok też mi się cholernie podobają