Witam. Czy ktos sie orientuje gdzie w Poznaniu (czym bliżej winograd tym lepiej) mozna kupić torxa 5 ramiennego z "dziurka" ts25 potrzebnego do wykrecenia wkladu przeplywki? Za info będę wdzięczny
Printable View
Witam. Czy ktos sie orientuje gdzie w Poznaniu (czym bliżej winograd tym lepiej) mozna kupić torxa 5 ramiennego z "dziurka" ts25 potrzebnego do wykrecenia wkladu przeplywki? Za info będę wdzięczny
Wyjmij ten kawałek rury na której jest przepływka, wykręć te patentowe śrubki kombinerkami i wkręć zamiast nich normalne wkręty na krzyżyk, szkoda pieniędzy na kupowanie specjalnego śrubokrętu tylko dla tej jednej rzeczy.
A castoramie sprawdziles?
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Kolego caly zestaw torxow kupisz w Castoramie za 23zł z każdej strony zakonczony torxem, w zestawie ok 10szt
- - - Updated - - -
Nigdy nie wiesz czy w przyszlosci nie będą potrzebne, a wydatek 23zł nie majątek :-) za 8-10szt
wyłam ten bolec i po sprawie ...
- - - Updated - - -
potem "gwiazdką" 25 odkręcisz
10 kluczy za 23 złote to nie budzi zaufania. Wystarczy jedna mocniej przykręcona czy zapieczona śruba i trzeba kupić jeden klucz za 23 złote. :)
Już dawno temat załatwiony ;)
Naciąłem śruby tak by można płaskim odkręcać, nie chciałem tego robić, ale zawsze łatwiej o płaski niż o torxa 5cio ramiennego.. same torxy zakupiłem na allegro na przyszłość, na Serbskiej w castoramie nie ma i podobno nigdy nie mieli.