Cześć,
macie jakieś dodatkowe wyposażenie montowane na własną rękę? Sam myślę o zamontowaniu masażera do auta, tylko nie takiego gów** jak na allegro zakładane na fotel tylko pod tapicerkę. Ktoś widział kiedyś takie cudactwo? :D
Printable View
Cześć,
macie jakieś dodatkowe wyposażenie montowane na własną rękę? Sam myślę o zamontowaniu masażera do auta, tylko nie takiego gów** jak na allegro zakładane na fotel tylko pod tapicerkę. Ktoś widział kiedyś takie cudactwo? :D
Może lepiej przeszczepić cały fotel z takimi dodatkowymi opcjami
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
Ja mam kapliczkę, w której mam komórkę podpiętą pod zasilanie z nawigacją i internetem
Sprytnie:)
Ja w moich obu GT, według własnych potrzeb, zamontowałem sobie przedłużkę na pendrive'a w miejscu popielniczki - bardzo mi zależało żeby był łatwy dostęp przy podłączaniu pendriv'a, oraz żeby nie było żadnych sterczących kabli.
W pierwszej GT wygląda to tak:
Załącznik 217915
a w drugiej ulepszona wersja - bardzo stabilne mocowanie samego gniazda, a dodatkowo schowki na kilka pendrivów.
Załącznik 217916
W pierwszej GT też zamontowałem ładowarkę USB, i jestem z niej tak bardzo zadowolony, że w drugiej zrobię to samo:
Załącznik 217917 Załącznik 217918
To jak mówimy o portach USB, to ja zamontowałem dodatkowy w schowku. Ale będe go zmieniał, bo nie sprawdza mi się, jednak ładowanie telefonu zrobię przy panelu, może tak jak Pafka, przy gniazdku zapalniczki.
Choć kapliczka do mnie nie przemawia, to patent z USB mi się podoba ten z piankami - tylko osobiście wziąłbym szpraj i pomalował na czarno te pianki :D [MENTION=72415]Didi1102[/MENTION] Co do przeszczepu fotela pewnie bym o tym pomyślał ale obecnie jeżdżę grande*punto i mam niebieski pasek przez środek, a chcę*coś*co mi nie zaburzy estetyki :D
A ja swojej byłej 159 zrobiłem sobie takie USB:
Załącznik 217932 Załącznik 217933
Powiem tak kiedyś wytargałem maty grzewcze na złamie z jakiegoś bmw i wsadziłem je do opla senatora. 2 dni roboty, dziś wolał bym cały fotel przełożyć niż znowu rozbierać całe fotele. da sie ale kupa roboty z tym te maty to chyba 3mm filc drut oporowy i znowu 3mm filcu na wymiar wewnętrznego płaskiego siedziska i oparcia chyba zszyte do okoła w takie prostokąty
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka