Cześć. Potrzebuje porady.
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-alfa-159-ti-2-4-jtd-210-km-q4-163-tys-km-ID6yGH1R.html
Co sądzicie o tej Alfie?
Wysłane z mojego SM-G870F przy użyciu Tapatalka
Printable View
Cześć. Potrzebuje porady.
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-alfa-159-ti-2-4-jtd-210-km-q4-163-tys-km-ID6yGH1R.html
Co sądzicie o tej Alfie?
Jakiś taki ten fotel kierowcy zmęczony jak na ten przebieg. Mam takie fotele w 159 z przebiegiem 230kkm i wyglądają znacznie lepiej.
Przebieg sprawdzony juz w aso. Jest orginal. Bardziej mnie zastanawia czy wypadek był jakiś
Tylna klapa po lewej stronie mi nie leży. Przód też tak dziwnie poskładany, pomijam wygięcie prawdopodobnie spowodowane obcierką. Trzeba by prosić o bardziej dokładne zdjęcia. Auto zarejestrowane w polsce, więc możesz pokusić się o numer rejrestracyjny, vin oraz datę pierwszej rejestracji i sprawdzić na historiapojazdu.gov.pl. Nic na tym nie tracisz.
Opony z przodu powoli do wymiany.
no tak.. na govie go sprawdizlem i wszytko gra z przebiegiem również :) jeden właściciel od 5 lat wczesniej 2 innch do 2011 serwisowany w aso.
zdjecia bede miał wieczorem inne lepsze to wkleje :)
box.psnc.pl/d/ddf874136a/
Więcej zdjęć
wez np autotesto.pl sprawdzenie i ci przeleca za 300 zl caly samochód. Bedziesz wiedzial na czym stoisz. lakier, czujnik, kanal szyby i inne pierdoly.
Chyba go oleje bo wygląda mocno słabo
Ten przód to jakaś kpina. Osłona za pasem przednim wykręcona, zaślepka haka gdzieś znikła, zderzak się nie schodzi z obydwu stron (uznajmy, że to wina obcierki, aczkolwiek podejrzane), nadkole do poprawek lakierniczych, niby pierdoła, ale jest już z czego negocjować cenę.
Jeśli ciekawi Cię te autko, to na forum bez-wypadkowe.net skorzystaj z ofert inspekcji, za 200-300 złotych będziesz wiedział wszystko. Najwazniejsze, żeby elementy konstrukcyjne były całe, mechanikę da się zrobić.
za duzo tu nie pewnych rozwiązań:P w tej alfie.. jade jutro moze kupie znane forumowe auto http://allegro.pl/show_item.php?item=6648465795#thumb/6