-
Alfa 147 150KM Radom
Witam.
Przymierzam się do zakupu nowego samochodu i biorę pod uwagę Alfe Romeo 147. W oko wpadło mi pewne ogłoszenie na allegro, ale za pięknie coś to wszystko wygląda i jestem ciekawy czy ktoś coś na temat tego konkretnego auta wie :)
allegro.pl/alfa-romeo-147-2-0-150km-bose-klimatronic-tempomat-i6653463335.html
-
Zbyt pięknie to ono nie wygląda ale do rzeczy:
1) Przebieg: facet pisze, że 160kkm a na liczniku zdjęcie 148kkm?
2) Drzwi kierowcy jakoś gryzą mi się z błotnikiem, może takie zdjęcia, trzeba na żywo obejrzeć
3) Wyposażenia: czujników z przodu to ona nie widziała raczej, o USB i mp3 nie wspomnę. Bose też tutaj nie widać.
4) Listwy są szkaradne, ale to kwestia gustu
5) Wydawało mi się, że po liftingu były już inne ramiona wycieraczek ale to chyba pierwszy rzut FL to może być jeszcze jakaś przejściówka
Na plus trzeba dodać:
1) Hamulce bardzo ładnie się prezentują, więc albo nowe albo gruntownie wszystko zregenerowane
2) Tłumik końcowy też w ładnym stanie
3) Wnętrze wydaje się ładne, pedały niewytarte, kierownica ok, guziki już mogą się łuszczyć
Ogólnie moim zdaniem auto szału nie robi i cena 12900 za sprowadzaną 147 z 2004 roku też jakoś wybitnie okazyjna nie jest.
-
Jak to jest ,ze kierowca ma sterowanie dwiema szybami a wszystkie 4sa elektryczne ?
-
Jest taki guzik REAR, który wciskasz i wtedy te guziki obsługują tylne szyby. Wszystko jest okej :)