-
Doświetlanie zakrętów
Witam,
Czy ktoś ma u siebie zamontowany moduł doświetlania zakrętów przy włączeniu kierunkowskazu? Bardzo mi się ten bajer podoba, w dodatku byłby dla mnie praktyczny, gdyż często jeżdzę wieczorami czy nocami. Czy taki moduł musi być na CAN? Moim zdaniem nie, jednak wolę dopytać mądrzejszych ;) W przeciwmgielne bym się wpiął i byłaby sprawa rozwiązana. Żarówki bym nie wymieniał bo działałoby to przy małych prędkościach.
Dziękuję za odpowiedzi!
Ł.
-
Zbędny bajer i nie wiem czy legalny. Prawdziwe doświetlaniem zakrętów działa przy skręcaniu kierowcą i ma sens.
-
Kiedysktoś oferował moduły takie za fajne pieniądze, bodajże 40zł .Legalne czy nie legalne, fajny bajer. Teraz można zakupić na alledrogo od razu 2 albo 3 w 1. np: wraz z modułem home & living czy DLR
http://allegro.pl/listing/listing.ph...5-aut-1-5-1025
-
Jeśli chodzi Ci o moduł coming leaving home to alfa posiada podobny bajer seryjnie.
-
no to macie db, bo 156 niestety nie miały tego w serii
-
Ma ktoś u siebie zamontowany moduł Lepard ? Bo mam kilka pytań odnośnie zasady działania funkcji c/l home
-
Ale masz podłączony ten moduł?
Jeśli nie wiesz - oświetlenie drogi do domu realizujesz poprzez pociągnięcie manetki od świateł do siebie (na wyłączonym zapłonie). A jak wiesz to dobrze ;)
-
Doświetlanie zakrętów
Nie mam ale fajny bajer. Widziałem filmik na yt gdzie funkcja c/l home (moduł lepard) działa przy zamykaniu drzwi a gdy chce się żeby działała tez przy otwieraniu to trzeba dwa razy nacisnąć przycisk otwierania i tak trochę mi się to nie podoba, dlatego pytam kto ma u siebie zamontowane bo być może da się to jakoś inaczej ustawić. Kolejna kwestia czy da się zrobić tak żeby włączały się tez tylne światła ?