Witam wszystkich
Posiadam radio z nawigacją i blue&me, do tej pory używałem wyjścia usb a przydałoby się aux, czy jest możliwy montaż w tym radyjku? Dodam tylko że jestem typowym laikiem w tych sprawach i liczę na Waszą pomoc.
Załącznik 220207
Printable View
Witam wszystkich
Posiadam radio z nawigacją i blue&me, do tej pory używałem wyjścia usb a przydałoby się aux, czy jest możliwy montaż w tym radyjku? Dodam tylko że jestem typowym laikiem w tych sprawach i liczę na Waszą pomoc.
Załącznik 220207
maly offtop: co to za radio?
tzw. Radio NAV. Z tego co wiem, to za Aux jest odpowiedzialna żółta kostka w złączu ISOZałącznik 220223 . Na allegro są gotowe kostki z aux np. tu:http://allegro.pl/zlacze-aux-in-alfa...652149699.html pzdr
W nawigacji po FL są całkiem inne kostki. Szukam schematu bo też chciałem aux podpiąć ale sieć milczy. Eper też nieprzydatny do tej wersji.
to nie jest poliftowa nawigacja, po prostu inny model. Zdarzają się poliftowe auta ze starym radiem ConnectNav (ale z nowym softem)
Odgrzeję temat, bo niestety nigdzie nie znalazłem (mimo kilkugodzinnego przeszukiwania forum i internetu) żadnych nowych informacji...
Schemat do radia takiego typu (wprawdzie z Giulietty, ale złącza jakby się zgadzają):
Załącznik 257588
Załącznik 257589
Czy ktoś mógłby coś podpowiedzieć czy jest szansa na AUX w tym radiu?
Czy w taim radiu taka przejsciowka bedzie pasowałą ? Chciałbym zamontowac sobie chinskie radio 2 din na androidzie.
Chodzi o przejściówkę dzięki której będą działać przyciskii na kierownicy