Witam wszystkich. Jakie żarówki założyć do belli 166 rok 2000r żeby poprawić oświetlenie bo na H7 to słabo świeci myślałem o ksenonie no alla ksenon z przetwornicami za 300zł może on pomoże. Co wy nato??????????
Printable View
Witam wszystkich. Jakie żarówki założyć do belli 166 rok 2000r żeby poprawić oświetlenie bo na H7 to słabo świeci myślałem o ksenonie no alla ksenon z przetwornicami za 300zł może on pomoże. Co wy nato??????????
Zapytaj w dziale 166 albo tuning.
Kup żarówki osram lub philipsa i pięknie świeci , no chyba że masz brudne odbłyśniki .
Witaj. no są troche takie ciemne ale myslałem zo to ich taka uroda a można je myć??????????
---------- Post dodany o godzinie 14:15 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:14 ----------
a i jeszcze jak dałeś fotke swojej belli obok uzytkownika jak to zrobić bo bym i swoją pokazał:cool:
witam kolego. mam w swojej 166 przetwornice ala ksenony o barwie 8000k i powiem ci ze nie ma różnicy ze zwykłą h7 tyle ze swiatełko masz niebieskie. Moze orginalne ksenonowe lampy swieca lepiej
albo coś o mniej niebieskiej barwie ;)
Odradzam montaż nieorginalnych ksenonów. Brak automatycznego poziomowania i spryskiwaczy wysokociśnieniowych => oślepianie innych użytkowników. A tego przecież nie chcemy, bo wszyscy się szanujemy:) Policja co raz częściej reaguje na takie instalacje - zatrzymanie dowodu to tylko kwestia czasu.
padły odbłyśniki .... może kiedyś ktos już zastosowałt tjuninkowe światła o nazwie zenon xenon hiper power 50% + energy saver night vison MAX :D
lampa w 166 jest bardzo mała i włożenie mocniejszej żarówki powoduje błyskawiczne wypalenie ( zaciemnienie ) odbłyśników
jesli odbłyśniki są brudne ciemne zepsute to możesz zapomnieć że cos pomoże wtedy zostaje tylko regeneracja lampy albo wlożenie nowej ... a zregenerowany odbłyśnik ze zwykłą żarówką świeci wyśmienicie wierz mi