-
Spot - Wrocław
Cześć wszystkim!
Będzie ktoś chętny spotkać się w najbliższym czasie, żeby spędzić jakoś "motoryzacyjnie" wolny czas?
Pytanie do każdego, ale szczególnie cieszyłbym się, gdybym mógł porozmawiać z posiadaczem GTV 2.0TB, 3.0 lub 3.2. Sam poruszam się uturbioną dwójeczką i zastanawiam się co dalej.. :)
Ruszmy się gdzieś Panowie i Panie!
-
Co prawda nie mam GTV-ki, ale też 6 cylindrów ;) Jeśli termin byłby jakiś fajny, to chętnie mógłbym gdzieś podjechać, poznać ludzi :)
-
-
Jest założony temat odnośnie spotu we Wrocławiu. Widujemy się zawsze w każdą środę o 19 na parkingu pod halą Orbita. Inaczej pod milenijnym. Nie róbmy bałaganu.
Wysłane z mojego HTC Desire 530 przy użyciu Tapatalka
-
-
Wiesz o co chodzi że ludzie z poza wrocławia też by chętnie się spotkali a pracują, temat jest dobry chyba że na dolnym śląsku zrobiła się tylko zamknięta grupa środowa pod mostem... Ja jestem za i mile widziana sobota lub niedziela spota można skręcić wszędzie, wro, świdnica, wałbrzych, dzierżoniów czy też góry sowie. Można zrobić kiełbache gdzieś na grilu..
-
To Mateusz dawaj do Wro, ja akurat wpadam na weekend, a mamy prawie bliźniaczki :)
-
Trzeba zebrać większą grupę, ja chętnie pomacam 159 i ogólnie poznać tych których nie poznałem
-
Z chęcią bym się pojawił 159'ką, środy mi odpadają, ogólnie w tygodniu ciężko z jakimś wolnym terminem. Jestem jak najbardziej za weekendem. Namówię kolegę aby wpadł swoją GT 3.2 :-)
-
W środy jest nas najwięcej. Jestem w klubie ponad dwa lata i zawsze były spoty w środę o 19tej i wtedy wiem że było nas najwięcej chętnych nie tylko na spot ale i na grilla i inne imprezy. Wpadnijcie jutro jak da radę to poznacie ludzi którzy często walą na grilla w klubowym towarzystwie. Są alfy od GTV do 159
Wysłane z mojego HTC Desire 530 przy użyciu Tapatalka