-
[166] Co to za wtyczki
Koledzy mam pytanie bo jak coś nie wiem o swojej 166 rocznik 2004 to mnie szlak trafia.
Znalazłem 3 wtyczki w bagażniku po prawej stronie tam gdzie bezpieczniki i nie wiem co tam ma być podłączone. Powiem że nie mam wzmacniacza DSP i głosników Basowych.
Kiedyś jakiś koles chciał u mnie cos zobaczyc w Alfie i pokazał mi u siebie że tam jest przykręcony DSP rocznik Alfy 2005
-
żaden DSP bo ten jest po lewej stronie nad akumulatorem ... a to co pokazujesz to układ przekaźnikowo bezpiecznikowy po prawej stronie ...
ja też mam tam wtyczki niewykorzystane i tyle co się dowiedziałem w ASO że były to wtyczki od przekaźników i sterowników OPCJI ... także możesz sprawdzić ewentualnie czego nie masz z tzw wyposazenia dodatkowego i na tej podstawie wydedukować do czego są owe wtyczki
ponadto wygląd i rozmiesznienie przekaźników i bezpieczników w tej komorze po prawo różnily się w zalezności od rocznika wyposażenia i rodzaju silnika
także w ten sposób postawione przez ciebie pytanie może wygenerować lawinę odpowiedzi z cyklu a ja mam inaczej a ja tego nie mam a tu powinienieś mieć to itd :)
-
Jeszcze podrąże ten temat. Może ktoś ma ten DSP z prawej strony i coś by mógł wyjaśnić.
pozrawiam.
-
dsp jest zawsze nad akumulatorem a nie po prawej stronie