Cześć wszystkim, zostałem ugodziny strzałą Amora. Moją wybranką jest Alfa 159
Cześć wszystkim!!!
Obecnie jestem posiadaczem prawie pełnoletniej Toyoty Avensis 2.0 D4D, która pierwszy raz od 7 lat postanowiła odwiedzić "serwis" z innej przyczyny niż standardowe prace przy samochodzie. Bez względu na to czy uda się się ją reanimować postanowiłem, że czas na zmiany. Szukałem, szukałem i nic. Wpadł mi przez chwilę o oko Mercedes klasy B, ale mój mechanik stwierdził że jak go kupię to mogę spokojnie wykasować jego numer telefonu :) Postanowiłem poszukać od innej strony. Dość dobrą opinią cieszą się fiatowskie silniki 1.9 i postanowiłem takiego auta poszukać. Po 7 latach jazdy autem, które nie wzbudza żadnych emocji zarówno przychodniów jak i kierowcy nie bacząc na stereotypy postanowiłem rozejrzeć się za czymś nietuzinkowym i tym czymś. I po kilku dniach trafiłem na Alfę 159. Dodatkowo w internecie wpadłem na kanał Zachar OFF, gdzie prowadzący był z wizytą na jednym ze spotów. Pomyślałem że chciałbym być w takiej rodzinie. Wiem że to będzie diesel 1.9, ale jeszcze nie wiem z iloma kucykami pod maską (120-150). Bez znaczenia sedan czy kombi. Mam nadzieję że trochę mi w tym pomożecie.
Po Waszym forum widzę że tętni życiem:) Mam nadzieję że wszyscy będziemy tu wchodzić by pochwalić się naszymi BELLAMI, a nie szukać dla nich lekarstw:)
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie.