Witam. Noszę się z pomysłem wymiany mojej GT na Brerę co o tym sądzicie, jakie za lub przeciw ?
Printable View
Witam. Noszę się z pomysłem wymiany mojej GT na Brerę co o tym sądzicie, jakie za lub przeciw ?
Witam zostaw gt i kup brere
Ja tak zrobiłem
Pozdrawiam
Nie wymieniaj, zostan przy GT :D
Gt <3
Miałem 159, po sprzedaży byłem oglądać brere ale zrobiła na mnie tak słabe wrażenie, ze kupiłem pierwsze gt jakie ogladałem :P może to akurat taki egzemplarz się trafił. Chociaż tez mi czasem brera po głowie chodzi, tylko musiała by być w full opcji, jedna jest teraz w idealnej dla mnie konfiguracji na allegro, '09 biała z ciemno czerwoną skórą, 2.4 automat z łopatkami. Piękna jest ale szkoda mi na razie gt sprzedawac :D
Brera to samochód 2 osobowy z BARDZO małym bagażnikiem, a GT (jak już wiesz) to 4 osobowe Coupe z sensownym bagażnikiem:)
Myślę, że przewaga Brery to precyzyjniejszy układ jezdny do czasu aż zainwestujesz w zawias do GT. Wygląd to kwestia gustu.
Decyzja należy do Ciebie :D
Ja swoją GT wymieniłbym tylko na benzynową Giulię:)
pierwsze GT kupiłem w 2006 roku, Brerę oglądałem w dniu polskiej premiery, dzisiaj w garażu stoi kolejne GT :)
Załącznik 225979
Mając GT zostałbym przy GT:).
W innym przypadku - np. przesiadając się z Fiata Tipo:D - kupiłbym Brerę.
Pafka jeździł jedną i drugą Alfą. Może je porównać na podstawie doświadczenia.
Sam jednak wolę dizajn GT.
- - - Updated - - -
Jesteś wierny:).
Są tacy, którzy zmieniają auta jak rękawiczki:).
Dla mnie zarówno Brera jak i GT są znakomitymi modelami. Obecnie w domu mam dwie GT, ale bardzo chętnie bym jeszcze wrócił do Brery. Jednak najchętniej nie zamiast GT, ale obok GT :)
GT, Brera, Spider GTV - tak by wyglądał mój wymarzony garaż :)
Dziękuję wszystkim za sugestię a z tego co napisaliście wniooskuję że muszę się poważnie zastanowić