-
nakładki progowe
obserwujac zdjecia i w realu niektóre nakładki typu sport pack sa tj. minimalnie za krótkie (około 1,5 cm na obu koncach), a niektóre sa takie jak byc powinny - przez cała długosc progu az do konca rantu błotnika. czy ktos sie orientuje w temacie od czego to zalezy i jak byc powinno?
pzdr
-
Z moich informacji wynika, że te oryginalne są za krótkie i spowodowane jest to pozostawieniem miejsca na błotochorony, czyli chlapacze.
Natomiast te, które całkiem zakrywają próg pochodzą od rzemieślników i nie są oryginalnym elementem, a jedynie go kopiują uzupełniając te brakujące minimetry, bo przecież mało kto ma w 156 błotochrony.
Pozdrawiam.
- Rafał
-
-
Ja też mam zachodzące na rant błotnika. Temat był na forum kilka razy a produkuje je firma plastbike.pl i kosztują bodajże 270 zł.
-
-
-
Motofan - zobacz kiedy ostatni post zostal napisany.. w 2009r ;D
-
temat nie był zamknięty więc można pisać:D a że ostatni post był 2 lata wstecz to inna bajka;p;p
-
Oj tam się czepiacie, pojęcie stary to pojęcie względne, powiedzmy zapomniany :D Temat nie był zamknięty jak dobrze zauważył kolega krycho :P
a powracając do rzeczy, ja mam oryginalne chlapacze i muszę powiedzieć że dużo pomagają, bo kamyczki nie uderzają o lakier