-
4 załącznik(i)
Filtr UFI dziwna sprawa.
Hej!
Zamówiłem filtry bo już nadszedł czas zmiany. Filtr oleju i paliwa z firmy UFI, dość często polecana firma na forum. Dzisiaj dostałem paczkę i moim oczom okazał się filtr w dziwnym opakowaniu firmy rhiag group. Filtr miał na sobie dwie naklejki a pod nimi widoczne ślady zmazywania. Jak sądzicie czy jest to podróbka bo wszystko na to wskazuje. Poniżej zdjęcia.
Załącznik 229432Załącznik 229433Załącznik 229434Załącznik 229435
-
Paliwa mam ufi wymienialem w październiku i nie mial żadnych naklejek tylko wszystko bylo na nim wydrukowane. Opakowania nie pamientam.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
-
Jutro postaram się wyslac zdjęcie ja wyglada u mnie.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
-
Zmieniałem ostatnio filtr ufi i miał nadrukowane oznaczenia ,logo itd. Nic naklejanie nie było. Teraz mam filtr mann'a o też wszystko jest drukowane.
Swoją drogą niezły leżak magazynowy, może kiedyś tak oznaczali swoje produkty. Zawsze masz 10 dni na zwrot
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
-
2 załącznik(i)
Ja również zakupiłem filtr UFI i u mnie nie ma żadnych naklejek i data produkcji jest znacznie inna.
Załącznik 229445 Załącznik 229445
-
W marcu kupowałem filtr paliwa UFI i u mnie też jest naklejka, więc nie sugerowałbym się, że jedynie te z nadrukiem są oryginalne.
Może jakaś inna partia, lub wcześniejsza dystrybucja.
Kupowane w zaufanym miejscu.
Z tego, co jest napisane, to RHIAG jest sklepem z częściami, coś jak u nas InterCars i może mają swoje brandowane opakowania na filtry.
http://www.rhiag.com/en/group/about-us/
Jak dla mnie filtr jest oryginalny.
Jeśli masz wątpliwości to zwróć towar.
-
Zdecydowałem założyć. Dzięki za doradzenie.
pozdrawiam
-
Kupowałem już 3 krotnie Ufi'ego filtr paliwa, i miałem zawsze nadrukowane UFI. :-)