-
Witam wszystkich!
Cześć Wam,
przede wszystkich chciałam zacząć od tego, że pewnie dubluje tematy (proszę mnie przenieść jeśli to zrobiłam :)) swoją przygodę z alfą dopiero zaczynam. Dotychczas wspólnie z mężem byliśmy miłośnikami Opla, ale teraz postanowiliśmy go zdradzić dla alfy 159 :) ten "dziubek" po prostu nas urzekł :) wprawdzie chciałam się tu zalogować dopiero jak znajdę piękny egzemplarz żeby się tu pochwalić i pewnie - pojawić na zlocie i Was poznać, żebyście mogli mnie zarazić jeszcze większym bakcylem :) ale, ale .. od dłuższego czasu poszukujemy takowej alfy 159 z silnikiem 1.9 (120 lub 150KM) - tak wiem, że lepiej 2.4 ale na początek tej przygody chcielibyśmy zacząć od czegoś spokojniejszego :) wracając do poszukiwań to jest naprawdę ciężko, objechaliśmy pół Polski oglądając większość modeli z allegro i nadal nic.... ( może nie będę tu opisać przekrętów handlarzy - a można by o tym napisać książkę) stąd też postanowiłam się tu do Was zalogować i mając nadzieje, że ktoś może będzie pomocny i doradzi jakiś "klubowy" egzemplarz:)
Interesuje nas model od 2008 roku najlepiej kombi :)
Z góry dzięki za każdą pomoc :)
-
Witaj! Owocnych poszukiwań! :) jeżeli posiadacie FB, to jest grupa Małopolscy Alfaholicy- można tam zasięgnąć "języka" :)
-
Dzięki za info, chętnie dołączę do grupy :)