-
Connect Nav+ downgrade
Jakis moment temu wrzucilem w Connecta oprogramowanie 5.00 i niestety jest to pomyłka i katastrofa. Chciałbym wrócić do poprzedniego, czyli 4.07. Z tego, co doczytałem, to jest ta możliwość, ale nie znam procedury. Na sieci nie znalazlem też plików do niższych niz 5.00 softów, by ewentualnie przygotować płytke reinstalacyjną. Czy ktoś zna może tę procedure przywracania poprzedniej wersji softu?
-
Przeszukaj forum jest tam opisane zdaje się powrót do poprzedniego softu. Wpisz zmiana softu alfa 147 i powinno ci tam wyskoczyć iinne tematy o connect .Ja też w swojej GT rozważałem nad zmianą na 5 ,ale po przeczytaniu opisów czym to grozi dałem sobie spokój Zmiana softu jest dobra ,ale tylko chyba w 159 . Ja u siebie nie mogę nawet zmienić języka komunikatów .Chociaż komp pokł. radio i navi, mam napisy po angielsku a navi , podaje komunikaty z map po holendersku . Mam mapy 2010/11 i tak zostawiam .Pozdr. Dragon 19
-
Dzięki. Niestety nie mogę niczego takiego znaleźć :(
Gdyby ktoś potrzebował, to mam już oprogramowanie 4.08.
-
Witaj. czy mógłbyś mi wysłać na email lub podać link do ściągnięcia. Adres email. panjarek1966@gmail.com dzięki z góry
-
Nie ma problemu, wysłane na maila. Pozdrawiam :)
-
Wielkie dzięki. Pozdrawiam
-
Hej podeślesz i mi? Bo zainstalowałem zmieniarka i jakość jest tragiczna. Podejrzewam, że to przez ten soft... Mail lukaszkuchta07@gmail.com
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
-
Jasne, już poszło.
Superzajac-nie ma sprawy, również pozdrawiam :)
-
Dzięki wielkie [emoji5]
-
Działa wam ten soft? Bo mi pokazuje brak jakiegoś pliku....
[emoji853]