-
Alfa 164 TB
Witam, proszę o poradę w sprawie tego auta,bo już nie mogę od 3 dni spać, w ogłoszeniu niby wszytko okey, proszę o jakieś rady dotyczące tego modeli, jak ten silnik się sprawuje w ciężkiej 164? bo jak się napalę to biorę kredyt, przechodzę na dietę i jadę w tygodniu po tą czrnulkę...
aha, silnik powinien mieć 205 KM a nie 220???
Firgloo, proszony do tablicy, niech przedstawi swoją opinie???:)
pozdro Chmielo,-
ALFA ROMEO 164 2.0 V6 TURBO! 220KM STAN WZOROWY!! (658846035) - motoAllegro
-
Bardzo przekonujący opis...
Tu masz komentarz, bo o dziwo ktoś kupił samochód przez allegro:
szymonik78 (45) (Kupujący) Negatywny czw 28 maj 2009 16:50:24 CEST 633382892
UWAGA!!!!!!! LUDZIE uwazajcie na te firme to firma krzak biuro w lesie!kupilem samochod po czym sie dowiedzialem ze auta juz dawno nie ma,a pozniej wmawiano mi ze auto jest w serwisie naprawiane ale adresu nie dostane,zostalem nabity w butelke!!!!!
-
...już z tym komentarzem zapoznałem się, opinie jakie znalazłem na temat tego autokomisu do sympatycznych nie należą, wniosek jeden, trza samemu jechać pytać i oglądać...
-
oni chyba tego auta nie widzieli na wlasne oczy a chca sprzedac, gdzie tam 5 zagłówków?? jakie dwa komputery pokładowe?? jaki klimatronik dwu strefowy?? komplet kluczy to chyba sa w orginale trzy a nie pięć??byl wogole jakis chrom pakiet?? - tu chyba chodzi o to ze jest to wersja Super i do tego jest to *** Wersja DESIGN BY pininfanina ***
chyba jak kazda inna 164 ;)
-
Generalnie polecam ten silnik w 164-prawdziwy potwor !!!
-
Tam nie ma tempomatu, 2 x komputer też nie wiem co mieli na myśli, może Alfa Control+Climatronic? Ogólnie na odległośc nie wzbudza podejrzeń, 220KM nie ma napewno tylko 205. Chyba, że był czyniony jakiś tuning.
Klimatyzacja jest jednostrefowa, chromy to zestaw wersji Super. Klucze były 3, biorąc pod uwagę kolor listew nie ma tam Alfa Code, jednak trzeba pamiętac, że zdarzają się wersje z Alfa Code i z takimi listwami.