Pojawił się w cenniku - czy ktoś wie - czy do diesla też jest ? czy tylko 2.0 TB? Pani w salonie nic nie wie...
Pojawił się w cenniku - czy ktoś wie - czy do diesla też jest ? czy tylko 2.0 TB? Pani w salonie nic nie wie...
I czy ktoś wie czy to jakiś rezonator czy nie daj Boże głośniczki...
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Głośniczki zazwyczaj są za darmo
Niestety... Chyba jednak głośniczki :( . Do tego płatne. Coś takiego znalazłem na stronach w UK " Neither engine sounds particularly inspiring, despite the noise amplification system (designed to enhance engine and exhaust noise through the speakers)
[notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo FB obiecało mi na jutro zdobyć odpowiedz.... Znaczy nikt na dziś z FCA Polska nie wie co w cenniku mają ?za co biorą kase ?? [emoji849]
nadal nikt nie wie na pewno. Znajomy z FCA niestety na 99% twierdzi że to najgorsza wersja, tzn dzwięk z głośników audio.....
No niestety... Dostałem dziś info od dealera że jest to mikrofon w komorze silnika ktory zbiera dźwięk i daje go przez głośniki samochodowe wewnątrz... Ehhh. Najgorsza opcja niestety.
zawsze mozna wydech zmodyfikować. przy cenie auta typu 200tys wydac 2-3 na jakies zmiany to juz sie gubi.
a wiesz czy ten dzwiek przez glosniki da sie regulować czu jest na stałe?
No już zrobiłem szybkie rozeznanie. W łodzi wydech ok 4 brutto z opcją pilota do zmiany - dźwięk sport lub cichszy podróżny. Tylko kwestia gwarancji
no to już piszesz o lepszej opcji, ja myślałem nawet o samych głośniejszych końcowych tłumikach, bez żadnych pilotów. do gwarancji to chyba nie powinno mieć znaczenia, no chyba ze wykaże Ci ASO że do awarii doszło przez tłumik nieoryginalny