-
Pomocy- turbo
Cześć, czy jest ktoś w stanie polecić jakieś miejsce gdzie dorwę regenerowaną turbawke? Oczywiscie chodzi o porządne miejsce, gdzie na miejscu zdejmą i założą z uszczelkami itd. Niestety nigdzie nie maja , a muszę to zrobić na już. Poprzedni właściciel zrobił mnie w balona i cała muszla turba jest pęknięta. Objawy: dymi jak smok, spaliny zaciąga do kabiny, strasznie mała moc... Proszę nawet o jakieś propozycje ,gdzie mogę się odezwać.. Liczę na siłe pomorskiego. Pozdrawiam.
[notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo GT 2004 1.9 JTD 150km.
-
Spróbuj Michał Mierniczak MM Service. Jeżeli chodzi o Alfy to chyba w 3mieście ten wie najwięcej co i jak :) Wątpie żeby miał akurat turbo pod ręką ale pewnie gdzieś cie pokieruje.
-
Dzięki , robię u nich auto. Oni zaproponowali mi właśnie nową , niestety narazie nie stać mnie , a musze ogarnac jakąś alternatywe :/
-
Jedyne co mi przychodzi do glowy to szukac na allegro w pomorskim i tyle. A ile chca za nowe turbo?
-
2200-3500... Przeszukalem allegro już na maxxa , jedyny sklep z turbami w gdyni ma moja po regeneracji. Niestety mechanicy do konca sierpnia na urlopie u nich są...
Juz nawet bym dojechał ze 100km byle to juz wymienić :/ stwierdziłem ,że zagadam na forum, może ktoś zmieniał niedawno i jest w stanie polecić.
-
Na allegro można dostać po regeneracjo do 1000zł, zamówić i wymienić gdzieś na miejscu powinno potrwać góra tydzień z dostawa i wymianą, jesli nie chcesz czekać na tą z Gdyni. No Chyba że w Gdyni chcą za regenerowane dużo mniej.
-
Wiem , ze mozna ale firmy krzak... No Ci z gdyni zaspiewali za wymiane 800zl wiec chyba kupie regenerowana i zmontuje u kogos..