-
1 załącznik(i)
Boczek drzwi
Witam, czy ten czarny plastik, w który wchodzi klamka jest demontowalny ? Widziałem parę fot w necie bez tego, dlatego podejrzewam że tak, ale jeśli ktoś demontował boczek to proszę o info czy jest demontowalny, oraz czy jest to identyczny plastik zarówno w przednich drzwiach jak i tylnych ? Czy się różnią ?
Załącznik 234298
-
nie , jest przyspawany a czy identyczny tego nie wiem. natomiast klamka się wysuwa
-
Ostatnio ściągałem u siebie boczki i chciałem wyciągnąć klamki, ale nie dało rady, także jest nie demontowalny
-
1 załącznik(i)
Przy okazji wymiany podnośnika szyby z tyłu zobaczę na boczek, w mojej byłej 156 też np. tapicerka była do boczka sklejona, a jednak dało się wymienić :D
Tutaj fota z aukcji alle i jest bez tej czarnej osłony więc może się da :D
Załącznik 234365
-
Na pewno się da. Mocowanie tej wkładki wymaga ostrożnego odciągania delikatnych zatrzasków i często kończy się ich ułamaniem.
-
Ale zawsze potem pozostaje klej :D a czy ktoś może wie czy te plastiki są identyczne zarówno z przodu jak i z tyłu ?
-
To ja się podepnę pod temat. A listwa na drzwiach (decor) jest demontowalny? I czy trzeba boczek ściągać?
-
Decor jakoś jest demontowalny bo je sprzedają osobno :D a jak to musi się ktoś wypowiedzieć kto to rozbierał :P
-
Trzeba ściągać.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk