-
podgrzewane siedzenia
Witam, od kilku dni jestem jak na razie szczęśliwym posiadaczem Giulietty, zastanawiam się tylko nad opcją podgrzewanych siedzeń. Jest przy siedzeniach jeden przycisk - bez opcji regulacji. Po jego wciśnięciu zapala się na nim kontrolka, ale podgrzewania jakoś nie czuję :) Wciąż uczę się tego włoskiego auta i może takie podgrzewanie jest od czegoś uzależnione? Może od temperatury zewnętrznej? Chyba, że po prostu cos się zepsuło, albo przycisk nie służy do niczego.
-
nie ma regulacji. jeśli kontrolka się świeci, oznacza to, że działa- powinno być odczuwalne po max. pół minuty. jeśli nie czujesz zmiany, to coś jest nie tak- do naprawienia...
-
Były też wersje z regulacją - ale tedy jest pokrętło które ma 3 stopnie podgrzewania (i 4 pozycja wyłączone). Na trójce po krótkiej chwili jest mega ciepło w tyłek i plecy.
-
Podgrzewanie siedzeń to jedno z lepiej działających podgrzewan z jakim miałem do czynienia. Jak po 2 minutach nie parzy tyłek to do serwisu z tym
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
1 załącznik(i)
a może lepiej najpierw sprawdzić bezpiecznik w komorze bagażnika F61 ??? ;)
Załącznik 234581Załącznik 234581
-
U mnie też nie grzały. Okazało się, że w fabryce nie podpięli kostki...
-
Odświeżę triochę temat. W przypadku kiedy mata grzewcza jest przepalona jak wygląda jej wymiana? Chodzi mi o poziom skomplikowania oraz koszty z tym związane. Ktoś to może robił...?
-
Podbijam temat. Wie ktoś czy montaż mat jest mocno skomplikowany i ile kosztują?
-
Dział zrób to sam ,tam jest instrukcja.