Robił już sam ktoś kodowanie kluczyka z programu [notranslate]Alfa[/notranslate] Diag posiadając PIN ?
Printable View
Robił już sam ktoś kodowanie kluczyka z programu [notranslate]Alfa[/notranslate] Diag posiadając PIN ?
Panowie co jest ? za trudne pytanie ? nikt nie kodował dorobionego kluczyka za pomocą programu [notranslate]Alfa[/notranslate] Diag ?
centralny czy immo ?
chodzi o to że dorobię drugi kluczyk u magika tylko nie będę kodował immo, centralkę od centralnego założyłem drugą i problem z głowy i hula otwieranie dzrzwi i klapy bagażnika z pilota, nie chodzi mi o sterowanie zamkami z kluczyka oryg. , teraz jak mówiłem tylko chce dorobić kluczyk i zakodować go za pomocą [notranslate]Alfa[/notranslate] Diag ponieważ ma taką opcję dlatego pytam, sorry za bardzo szczegółowy opis ale lubię mieć czarno na białym i zrozumiałe dla laika.
- - - Updated - - -
Powinienem załączyć post cpt. Czy kodował ktoś kluczyk za pomocą Alfa Diag ? sorki
No to nie pomogę. Centralny kodowałem, ale nie próbowałem dopisać virgina do immo. Może [MENTION=4833]maly_777[/MENTION] coś podpowie.
KKL wystarczy