Witam czy ma ktos namiary na jakiegos magika co usunie immo z komputera lub dorobi kosc do kluczyka. Stara kosc ulegla uszkodzeniu przy probie wyjecia ze starego kluczyka. AR166 3,2 2006r.
Printable View
Witam czy ma ktos namiary na jakiegos magika co usunie immo z komputera lub dorobi kosc do kluczyka. Stara kosc ulegla uszkodzeniu przy probie wyjecia ze starego kluczyka. AR166 3,2 2006r.
To chyba w regionalnym pytaj :)
Poza tym pytałeś w swojej okolicy o tego typu usługi? Nie musi być dedykowany fachura do alfy
Pytam na cala bo w rzeszowie rozkladaja rece jak im daje nr kompa boscha na serwisie powiedzieli ze 1070zl sam kluczyk + kodowanie+karta kodów ktorej nie posiadam.
Jest na forum gość który rozkminia nie rozkminione tematy :sarcastic: jest z warszawki jak dobrze pamiętam i ma nick maly_77 (lub coś w tym stylu) z płytką drukowaną w avatarze. Napisz do niego.
Ok dzięki za info.
W warszawie w Kauflandzie na Modlińskiej jest gość co dorabia kluczyk na miejscu nawet jak nie masz pinu, szczytuje go na miejscu z samochodu także autem trzeba przyjechać, 150 zł dorobienie kluczyka plus 100zł odczytanie pinu z kompa.
Dzięki za namiar. Dzwoniłem dzisiaj, trzeba przygotować "tak ze dwie stówy" :)
Nie ma za co, ja też niebawem muszę się do niego udać bo mam tylko jeden kluczyk i nie mam kart z kodami, jedynie do ICS. Napisz potem jak poszło, kasa niewielka co do tego, ostanio żona chciała dorobić do Micry to masakra, koło 1000 zł i serwis powiedział że nie pomoże w niczym, przykro. Pzdr
Owszem dorobi i odczyta z komputera ale do rocznika 2001 albo 2002 ja mam z 2006 i wszyscy rozkładają ręce pozostaje tylko zakup nowego klucza na ASO. Czy ma ktoś może jakieś namiary na kogoś co załatwi jakiś rabat na zakup kluczyka?
Kolego,taniej wyjdzie wywalić immo i będzie po problemie.Koszt około 250-300 zł.A nowy kluczyk z pastylką,to koszt dużo większy niż wywalenie immo.Tych aut nikt nie kradnie.A poza tym,zawsze można dołożyć zewnętrzne "immo" i z głowy.