-
Felgi stalowe do 166
Szukałem ale większość tematów tyczy się alusów, a jak jest coś o stalowych felgach to zaraz autor tematu zostaje przekabacony na alusy i podstawowych informacji brak potem. Jakie ET powinna mieć felga stalowa do 166 2,4 jtd? Muszę kupić coś na zimę a na alusy nie mam hajsu. Mam oponki na zimę 225/45 r17 i przydały by się stalówki jakieś.
-
A były stalowe 17 do 166? 16cali to widzialem. Alusy tez można kupić za nieduże pieniadze. Trafiają się po 500-600 zł za kpl
-
A tak teoretycznie to jakie ET? Czy alusy i stalowe mogą mieć takie samo ET czy tutaj jest różnica?
-
Mam jedną stalówkę to pod wieczór zerknę jakie ma oznaczenia.
-
Zakładaj alusy :D
A tak a serio, to mam gdzieś rozpiskę felg stosowanych w 166, poszukam jej i wkleję tutaj dla potomności.
-
166 wychodziły na stalowych ale w 16 calach i tez takie posiadam na zime. Felgi mam oryginalne alfa romeo. Et zaraz sprawdzę w piwnicy to dopiszę do tego postu
Edit. Byłem szukałem i żadnego napisu z et na felgach nie znalalzem. Dziwne. Chyba że za słabo szukam. Ale z jtd nie powinno być problemu. Problem jest jak masz brembo
wysłane z WC
-
O super to czekam na jakieś info. Jutro wybieram się na giełdę. Może by coś kupił
-
Jak ty na giełdzie znajdziesz stalowe 17-stki 5x108 to Ci pogratuluje.
Do 166 stalowe koła miały 16 cali
-
Toż przecież 17 oryginalnych nie ma ale może od czego innego podpasuje. Po to pytam o ET. Co ja poradzę że mam zimówki 17 cali
-
To załóż je na alu. Po co kombinujesz jak koń pod górę. Już pomijam fakt ze 166 na stalówkach będzie wyglądać jak "idź stąd i nie wracaj". Auto ci się zemści za takie okaleczenie :sarcastic: